Himsa Distributör

Bild1

HIMSA erbjuder Noah, en standard för integrerad hörselvårdsprogramvara. Över 100 företag stödjer Noah och har ett betydande inflytande över hur det utvecklas. Noah och Noah ES är installerade på uppskattningsvis 130 000 datorer i över 150 länder. HIMSA tillhandahåller också Noahlink Trådlöst programmeringsgränssnitt för hörapparater.

Noahlink Wireless är ett programmeringsgränssnitt baserat på Bluetooth Low Energy (BLE) standard. Detta innebär att Noahlink Wireless kan tillhandahålla helt trådlös programmering mellan din dator och BLE-aktiverade hörapparater.

Noahs mjukvarusystem är designat specifikt för hörselvårdsbranschen och ger audionomer ett enhetligt system för att utföra klientrelaterade uppgifter.

Hjärtat i Noah är dess "integrationsramverk", som stöds av över 100 hörselvårdsföretag över hela världen.

Med Noah kan du mäta en kunds hörselnedsättning – till exempel med audiogram, taltester eller loudness-skalning – med hjälp av ett verktyg från en leverantör. Resultaten skickas sedan automatiskt till den gemensamma databasen, för användning av något av flera anpassningssystem från andra leverantörer.

Du kan använda Noah för att spela in journalanteckningar angående klientsessionen. All information sparas automatiskt i kundens register, antingen i Noah eller i ett Noah-kompatibelt kontorshanteringssystem, utan någon direkt åtgärd från din sida.

Noah kommer med moduler för att utföra grundläggande anpassnings-, mätnings- och kontorshanteringsfunktioner, så att användarna kan sätta igång det direkt. Noahs verkliga kraft uppnås dock genom att lägga till mer sofistikerade anpassnings-, mätnings- och affärshanteringsverktyg från licensierade HIMSA-medlemsföretag.

Från och med januari 2023 är Noah nu installerad på uppskattningsvis 130 000 datorer i över 150 länder.

Försäljning

Kontakta oss för aktuella priser runt Himsa produkter och våra Noah Tjänster via kontaktformuläret nedan.

Support

ACT tillhandahåller nedanstående om du är i behov av detta:

  • Installationssupport,
  • Felsökning,
  • Drift av din Noah System
  installtion om du är i behov av detta. Vi går i så fall igenom era behov och tar fram ett avtalsförslag på Drift och Underhåll och/eller Helpdesk för din verksamhet.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå